ایزولاسیون چیست؟
ایزولاسیون چیست؟
2022-05-22
rang nama
ارائه خدمات رنگ نما
2024-03-02
نمایش همه

پروفیل درزِ انبساط و انقطاع

w5100.

پوشش درز انبساط ۱۰ سانتیمتری ۵ تکه
درز دیوار و سقف با پهنای ۱۰ سانتیمتر

فهرست مطالب

پروفیل درزِ انبساط و انقطاع

شرکت پی پل سازان پس از 10 سال تجربه موفق در زمینه بتن ، آب بندی بتن و محوطه سازی ، فعالیت خود را از سال 1389 در زمینه طراحی، تولید و فروشِ انواع پروفیل های درز انبساط ، انقطاع و اجرایی (کنترل جوینت) آغاز نمود و در ادامه با تکیه بر دانش متخصصین خود موفق به بومی سازی و تولید نوارهای آب بند کننده لاستیکی و پروفیل های کنترل جوینت (آلومینیومی و لاستیک) گردید. این شرکت با طراحی و تولید انواع پروفیل های درز انبساط، گام بزرگی در رفع این مشکل برداشته است. حضور در چندین پروژه بزرگ و کوچک در سراسر کشور گواه بر کیفیت و طراحی زیبای این محصولات می باشد.
با این اقدام همگام با خودکفایی در تولید برخی از طرح ها ، توانستیم با افزایشِ کیفیت، کاهشِ هزینه ها، ایجادِ فضای رقابتی و مشارکت فزاینده در پیشرفتِ پروژه هایِ ساختمانی در کشورِ عزیزمان و نهادینه کردنِ فرهنگِ بومی سازی ، تأثیرِ بسزایی در ارتقایِ توانِ تولید ِداخلی داشته باشیم و جایگاه ِویژه ای را در بازارهایِ داخلی و کشورهایِ همسایه و توسعۀ خدمات در اجرایِ پروژه هایِ بزرگِ ساختمانی کشور کسب نماییم.

جهت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره های 36630710-051 و یا همراه 09155075956 تماس حاصل فرمایید. همچنین از طریق چت های آنلاین سایت می توانید اطلاعات خود را ارسال بفرمایید تا همکاران واحد فنی با شما تماس داشته باشند.

کاربردِ پروفیلِ درزِ انبساط در ساختمان

سازه هایِ کوچک، مانند ساختمان هایی یک طبقه دارایِ ساختارِ بسیار ساده ای هستند و نیازی به پیش بینی هایِ خاص ندارند. اما سازه هایِ بزرگتر بسیار پیچیده تر هستند. در بلوک هایِ شهری، چندین ساختمان درکنارِ هم و یا اصطلاحا دیوار به دیوار ساخته می شوند، که عمدتا بسیاری از آنها قدیمی و یا غیرِ اصولی هستند که این امر باعث بروزِ تهدیدهایی می شود. اما حتی اگر همۀ ساختمان ها اصولی و بدرستی ساخته شوند، باز هم این تهدید ها به طورِ کامل برطرف نمی شوند. یکی از مهمترینِ این تهدید ها، جابجاییِ ساختمان ها و سازه هاست. منظور از جابجایی، انبساط و انقباضِ مصالح، فلزات و اتصالاتِ بکار رفته در ساختمان است که باعثِ کم و زیاد شدنِ فضایِ اشغال شده توسط ساختمان می شود. این جابجایی می تواند به دلیلِ تغییرِ دما، لرزش و یا فشارِ باد باشد.
1- دما: تراکمِ مصالح، فلزات و اتصالاتِ بکار رفته در ساختمان، در فصول سرد زیاد و در فصولِ گرم کم می شود. در چنین شرایطی، جابجاییِ ساختمان بصورتِ افقی و عمودی خواهد بود
2- لرزه: صرفِ نظر از اینکه لرزشِ ساختمان ناشی از زلزله، تخریبِ ساختمان هایِ کناری و یا هر عاملِ دیگری باشد، جابجایی لرزه ای می تواند به صورتِ افقی، عمودی، برشی و یا ترکیبی باشد.
3- باد: تاثیرِ فشارِ باد و تندباد، مخصوصا در ساختمانهایِ بسیار مرتفع بسیار شدید است. در چنین شرایطی، جابجایی به صورتِ برشی خواهد بود.
اگر ساختمان به هریک از دلایلِ بالا دچار انبساط شود، نیاز به فضایِ کافی خواهد داشت. در غیرِ این صورت، با ایجادِ فشار به سازه هایِ مجاور، باعثِ بروزِ خسارت خواهد شد. محاسبۀ میزانِ انبساط و انقباض، زاویه و فضایِ موردِ نیاز، امری تخصصی و نیازمندِ دانشِ مهندسی است. از همین رو بسیار ضروری است که در هنگامِ خریدِ پروفیل درزِ انبساط، با متخصصینِ مربوطه مشورت کنید.

انواعِ پروفیل هایِ درزِ انبساط و انقطاع از نظر ساختاری

1- پروفیل های لاستیک دار، چند تکه و یا اینزرتی درز انبساط و درز انقطاع

این پروفیل ها از دو بخشِ اصلی تشکیل می شوند. یک نبشیِ فلزی که می تواند به صورتِ رو کار یا توکار اجرا شود و یک بخشِ میانی که ترکیبی از قطعاتیِ لاستیکی و آلومینیومی است و اصطلاحا واسطۀ اینزرتی نامیده می شود. جنسِ این قسمت می تواند از SBR، Silicon، EPDM و یا PVC باشد.

 

2- پروفیلِ درزِ انبساط و انقطاعِ آلومینیومیِ یک تکه – طرحِ مولتی

این پروفیل با سایزهایِ متنوع، ژوئن هایِ با پهنای متغیر را براحتی پوشش می دهد و با استفاده از چسب هایِ مخصوص (پایه پلی اورتان) براحتی در شیارهایِ زیرین و دو طرفِ درزِ ژوئن قابلِ نصب هستند. پروفیل هایِ درزِ انبساط و انقطاعِ آلومینیومیِ یک تکه توسطِ آنودایزینگ محافظت می شوند که باعثِ افزایشِ طولِ عمر، جلوگیری از خوردگی و مقاومت در برابرِ فشار و ضربه می شود. این پروفیل ها قابلیت رنگ آمیزی کوره ای نیز دارند.

3- نوارهایِ لاستیکیِ مجوف درزهایِ اجرایی

کاربردِ این نوارها در زمانی است که محلِ نصب دارایِ انحنا باشد
انواعِ پوشش هایِ درزِ انبساط و انقطاع از نظر نحوه اجرا
1- پوششهای درز انبساط و انقطاع توکار
2- پوششهای درز انبساط و انقطاع روکار
3- پوشش درز اجرایی سنگ و سرامیک و …
انواعِ پوشش هایِ درزِ انبساط و انقطاع از نظر کاربرد
1- پوشش درز انبساط و انقطاع کف نفررو
2- پوشش درز انبساط و انقطاع کف با تردد وسایل نقلیه سبک
3- پوشش درز انبساط و انقطاع کف جهت تردد وسایل نقلیه سنگین
4- پوشش درز انبساط و انقطاع دیوار و سقف و نما
5- پوشش درز انبساط و انقطاع کنج داخلی یا خارجی ساختمان
6- پوشش های کنترل جوینت و نوارهایِ لاستیکیِ مجوف جهت درزهایِ اجرایی

انتخاب متریالِ درزِ انبساط

انتخابِ دیتیل و به صورتِ کلی کیفیتِ متریالِ درزِ انبساط، نیازمندِ تخصص و تجربه است. توجه داشته باشید که در زمانِ خریدِ ورق هایِ درزِ انبساط، با کارشناسانِ مربوطه مشورت کنید.

 

کاربردِ درزِ انقطاع در ساختمان

لرزش یا تخریبِ یک ساختمان، به هر دلیلی که باشد، باعثِ بروزِ فشار به ساختمان هایِ مجاور می شود. در زمانِ وقوعِ زلزله، تخریبِ یک ساختمان باعثِ نوعی اثرِ دومینو مانند شده، سایر سازه هایِ متصل به خود را نیز تخریب می کند. از همین رو، فاصله ای میانِ دو ساختمان تعبیه می شود که در صورتِ وقوعِ زلزله، میزانِ خسارت به کمترین مقدارِ خود برسد. بعبارتی، اگر یک ساختمان تخریب شد، سایرِ سازه ها آسیبِ کمتری ببینند. اندازۀ این درز را معمولا به نسبتِ یک به 100 نسبت به شالودۀ ساختمان محاسبه می کنند.
در زمانِ خریدِ پروفیلِ درزِ انقطاع و انبساط، به نکاتِ زیر دقت کنید:
• از نظرِ اندازه، با بازشویِ پیش بینی شده در ساختمان منطبق باشد؛
• تواناییِ جذبِ جابجایی هایِ ساختمان را دارا باشد؛
• با تمامِ سطوح سازگار باشد؛
• در صورتِ کاربرد در کف، تحملِ بارهایِ پیش بینی شده را داشته باشد؛
• در صورتِ استفاده در محیط هایِ دارایِ رطوبت، قابلیتِ عایق بندی و آب بندی راداشته باشد.
بدیهی است که مواردِ بالا نیازمندِ محاسباتِ دقیق و کارشناسی است. لذا در زمانِ خریدِ پروفیلِ درزِ انقطاع، با کارشناسانِ مربوطه مشورت کنید.
به صورتِ کلی پیش از خریدِ پروفیلِ درزِ انبساط یا انقطاعِ مناسب باید مواردِ زیر را در نظر بگیرید:
• محلِ نصب؛
• وضعیتِ تردد و فشارِ وارده بر پروفیل، زمانی که در کف استفاده شود؛
• درزها در فضایِ درونی یا بیرونیِ سازه قرار دارند؛
• همخوانیِ ظاهرِ پروفیل با نمایِ سازه؛
• پروفیل باید توکار و یا روکار نصب شود (توجه داشته باشید که تنها اینزرتِ میانیِ پروفیل دارایِ نمایِ بیرونی است)
• جنس، اندازه و نوعِ نمایِ تمام شده (بتن، سنگ، آجر و…)
• دیتیلِ آب بندی و عایق بندی و پروفیلِ نهایی در زمانِ استفاده در بام، پارکینگ و روف گاردن؛
• پیش بینیِ دود بندی و آتش بندی در صورتِ نیاز.

متریالِ درزِ انقطاع

انختابِ دیتیلِ درزِ انقطاع در نما، کف و به صورتِ کلی کیفیتِ متریالِ درزِ انقطاع، نیازمندِ تخصص و تجربه است. توجه داشته باشید که در زمانِ خریدِ ورق هایِ درزِ انقطاع، با کارشناسانِ خود مشورت کنید.

نصب پوششهای درزِ انقطاع و انبساط

1- نصب با ماستیک پلی اورتان

به طور معمول و در بستر کار غیرگچی، جهت نصبِ پروفیلِ درزِ انبساط و انقطاعِ آلومینیومیِ از چسب هایِ پلی اورتان استفاده می شود. از مزایایِ استفاده از چسب هایِ پلی اورتان، می توان به مواردِ زیر اشاره کرد:
• کشسانیِ بالا تا 500% ؛
• چسبندگیِ بالا به سطوحِ سنگی، بتنی، فولادی و گچی؛
• مقاومتِ بالا در برابرِ تنش هایِ برشی، حلالهایِ نفتی، نفوذِ آب، سایش و تغییراتِ دمایی
• قابل استفاده در محیط¬های داخلی و خارجی
• مقاومت بالا در مقابل اشعه UV
• چسبندگی عالی به بیشتر مصالح ساختمانی
• مناسب برای انواع آب و هوا
• عدم ایجاد حباب و زردشدگی
• خشک شدن سریع در مجاورت هوای آزاد
• بدون انقباض و الاستیسیته بسیار بالا

2- نصب توسط پیچ و رولپلاک

در موارد استثنایی که نصب با ماستیک پلی اورتان مقدور نیست و یا کافی نمی¬باشد، از جمله نصب روی بستر کار گچی، نصب پروفیلهای نما در ارتفاع، نصب درز انبساط محلهای پرتردد و ترافیکی و … از پیچ و رولپلاک استفاده می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + هجده =

دسترسی سریع