w5100.
پروفیل درزِ انبساط و انقطاع
2022-06-29
نمایش همه

ارائه خدمات رنگ نما

rang nama

شرکت پی پل سازان پس از سال ها تلاش و تجربه،مجموعه ای از بهترین رنگ های ساختمانی اعم از آکریلیک ، سیلیکونی ، رزینی ، سنگدانه ای و … را برای نماهای خارجی و داخلی ساختمان با برندهای معروف داخلی و خارجی با ویژگی های منحصربفرد گردآوری نموده است.

جهت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره های 36630710-051 و یا همراه 09155075956 تماس حاصل فرمایید. همچنین از طریق چت های آنلاین سایت می توانید اطلاعات خود را ارسال بفرمایید تا همکاران واحد فنی با شما تماس داشته باشند.

رنگ از جمله متریال های کاربردی در صنعت ساختمان سازی است که برای مصارف گوناکون مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور کلی رنگ ها به دو دسته قابل شستشو و غیر قابل شستشو تقسیم می شوند و هر کدام ویژگی های منحصر بفرد خود را دارا می باشند. رنگ های روغنی و اکریلیک قابل شستشو و رنگ های پلاستیکی غیر قابل شستشو هستند.
رنگ هایی که از قابلیت شستشو برخوردار نیستند اگر لکه یا آلودگی بر روی آنها ایجاد شود نمی توان آنها را به راحتی پاک نمود. اصولاً این رنگ ها برای سقف مورد استفاده قرار می گیرند زیرا سقف به نسبت سایر مکان ها کمتر در معرض لکه و آلودگی قرار می گیرد. در مقابل رنگ های قابل شستشو برای رنگ آمیزی درب، چهارچوب درب و دیوارها مورد استفاده قرار می گیرد.

رنگ نقش مهمی در زیبایی ساختمان ایفا می کند و نمای آن را دگرگون می می سازد. رنگ های مختلفی در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند که هر کدام کاربردهای متفاوتی دارند. در این نوشته از ساختمانچی قصد داریم به معرفی انواع رنگ بپردازیم تا با آگاهی از آنها رنگ مورد نظر خود را راحت تر انتخاب نمائید.

فهرست مطالب

رنگ آکریلیک

اگر با حوزه هنر آشنایی داشته باشید قطعا با رنگ اکریلیک آشنا هستید. از رنگ اکریلیک در نقاشی ساختمان معمولا برای نقش و نگار انداختن روی دیوار استفاده می‌شود. تنوع رنگی رنگ اکرولیک بسیار بالا است و از طرفی جز رنگ‌های انعطاف‌پذیر است و شما می‌توانید بر روی هر سطحی آن را اجرا کنید. پایه اصلی این رنگ آب است در نتیجه بسیاری از افراد که با پایه نفت موافق نیستند به سراغ رنگ اکرولیک می‌روند.
رنگ اکریلیک انواع مختلفی دارد و به سه دسته براق، نیمه مات و مات تقسیم می‌شود و بیشتر برای دیوارهای اتاق خواب و حال خصوصی اجرا می‌شود. از مزایای رنگ اکریلیک می‌توان به قابل شست و شو بودن آن نیز اشاره کرد.

رنگ سیلیکون

رنگ سيليكون براي مصارف خارج از ساختمان با كيفيت بالا و بعنوان پوشش نهايي سطوح خارجي ( گچي ، سيماني ، آجري و … ) قابل استفاده است . مقاومت اين رنگ در برابر تغييرات شديد دما و رطوبت و در برابر مواد قليايي‌موجود در مصالح بسيار بالا مي باشد . اين رنگ در محيطهاي مرطوب و نمناك استفاده مي شود و اين قابليت را به بتون مي دهد كه براحتي بتواند تنفس نمايد و به دليل خاصيت منحصر بفردش مانع از تاول زدن رنگ (تبله كردن رنگ) روي سطح مي شود. مقاومت اين رنگ در برابر شستشو و سايش فوق العاده بوده و در نوع خود بي نظير است. اين رنگ عموماً براي محيطهاي خارجي مرطوب و نمناك پيشنهاد مي گردد. قابليت تنفس، قدرت پوشش عالی، سرعت خشک شدن بالا، سهولت اجراء و قابليت رقیق شدن با آب، نداشتن بوي نامطبوع، مقاومت در برابر اشعه خورشيد و نور ماوراء بنفش و سازگاري با محیط زیست از مزایای این رنگ می باشد.

رنگ پلاستیکی

رنگ های پلاستیکی یا امولسیونی از غلظت بالایی برخوردار هستند و اصولاً برای پوشش سقف مورد استفاده قرار می گیرند زیرا به نسبت رنگ روغنی مناسب تر می باشند. این رنگ به راحتی روی سطح پخش نمی شود زیرا غلظت بالایی دارد و بیشتر اوقات رد قلمو یا رول بر سقف نمایان است. ماده اصلی رنگ پلاستیکی لاتکس است. این رنگ ها در دو نوع پلاستیکی و نیمه پلاستیکی تولید و به بازار عرضه می شوند. قیمت رنگ نیمه پلاستیکی در مقایسه با رنگ پلاستیکی کمتر است و سرعت اجرای آن بالاتر می باشد. این رنگ ظاهری بسیار شیک به سطوح می بخشد و قابل اجرا با غلتک است. رنگ آمیزی دیوار با قلمو منجر به ایجاد رد قلمو می شود، از این رو اکثر افراد در صورت استفاده از رنگ پلاستیکی، غلتک یا اسپری به کار می برند تا سطحی زیبا و یکدست ایجاد نمایند. این رنگ ها بدون بو بوده و در مدت زمان بسیار کوتاهی خشک می شوند.

رنگ آستر

رنگ آستر به رنگی گفته می شود که برای زیرسازی رنگ آمیزی مورد استفاده قرار می گیرد. انجام یک زیرسازی مناسب می تواند کیفیت رنگ آمیزی لایه نهایی را بالا ببرد. زیبایی و کیفیت رنگ آمیزی وابسته به زیرسازی و بستر آن است، از این رو برای دستبابی به نتیجه بهتر از رنگ آستر استفاده می شود. رنگ آستر باعث می شود رنگ اصلی بهتر بچسبد و سایه رنگ های روی هم زده شده نمایان نشود. این رنگ شفاف و در واقع بدون رنگ است و با قدرت چسبندگی بسیار عالی به داخل مصالح ساختمانی نفوذ می کند. مدت زمانی که برای خشک شدن رنگ آستر لازم است حداکثر نیم ساعت می باشد.

رنگ جلا

رنگ جلا یا وارنیش همانطور که از نامش پیداست برای جلا دادن به سطوح به کار می رود. برای ایجاد لایه ای محافظ برای سطوحی مانند پارکت یا کمدهای دیواری از این رنگ استفاده می شود. رنگ جلا وقتی در معرض هوا قرار می گیرد خیلی زود خشک می شود و برق خاصی به سطوح می بخشد. این نوع رنگ دارای درجه های مختلف با میزان شفافیت متفاوت است.

رنگ روغنی

رنگ روغنی برای پوشش دیوار داخلی اکثر خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. این رنگ از قابلیت تمیزکاری برخوردار است و در صورت زیرسازی مناسب طول عمر بالایی دارد. استفاده از مواد شیمیایی در تولید، این محصول را در برابر عوامل مختلف نظیر گرما سرما، رطوبت و … بالا برده و آن را به پوششی مناسب برای انواع سطوح حتی سطوح فلزی تبدیل کرده است. این رنگ قابل شستشو است و در طیف های گوناگون به بازار عرضه می شود. برخلاف بوی نامطبوع و مضر بودن مواد شیمیایی موجود در این رنگ، رنگ روغنی جلوه ای بسیار زیبا و جذاب به سطوح می بخشد. وجود مواد سمی در این رنگ ها احتمال حساسیت های پوستی و تنفسی را افزایش می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =

دسترسی سریع